Медиите за нас

Actualno.com: За втори път студенти на СУ организират конференция по химия и фармация

публикувано на 29.10.2018 г.

Студенти от Факултета по химия и фармация (ФХФ) на СУ “Свети Климент Охридски” организират за втори път Национална студентска конференция по фармацевтични и химични науки.

Първото издание на престижния научен форум се проведе през тази пролет, като инициативата даде поле за изява за научните постижения и успехи на студенти от цялата страна.

Конференцията получи положителни отзиви от химичната и фармацевтичната индустрия, от съсловието на фармацевтите, както и от участниците и гостите на форума. “Чувстваме се удовлетворени от това, че инициативата провокира мисленето на много студенти и това допринесе за постигане на високи научни резултати. Щастливи сме и от факта, че успяхме да спомогнем за затвърждаването на връзката между Факултета по химия и фармация на Софийския университет и останалите фармацевтични факултети и университети с преподаване на химически специалности в България”, споделят организаторите на събитието, които са си поставили за цел да презентират събитието на принципа “студенти правят нещо полезно за студенти”.

Ето защо от днес (29 октомври) стартира регистрацията за участие във форума, чието второ издание е предвидено в дните 4 и 5 април 2019 г. Крайният срок за регистрация изтича в 23:59 ч. на 2 април 2019 г.

Организаторите уточняват, че участието в научната конференция е безплатно и е отворено за ученици, студенти, учители, преподаватели, служители на учебни заведения или граждани с активен интерес в областта на химическите и фармацевтичните науки. Повече информация за условията около регистрацията във ще откриете тук. Actualno.com е медиен партньор на студентската инициатива.

Прочети цялата новина тук: https://www.actualno.com/education/za-vtori-pyt-studenti-na-su-organizirat-konferencija-po-himija-i-farmacija-news_702900.html?fbclid=IwAR340Y-GKEl-_3DMSAGPJ9OY2K8k11q0m7B9FfGp91qY76hJWZFNIdtJQ1I
© Actualno.com

 

 

Inline
Inline